Központi

Az új elektromos Fiat 500-as Magyar kiadás állami támogatással elérhető: 8.490.000 Ft-tól.


Külső

Ellenállhatatlan a szemnek, egy igazi környezetkímélő barát. Az új elektromos Fiat 500 magyar kiadás hatchback változatban elérhető. A 16”-os felnivel és króm elemeivel garantáltatlan magára vonzza mindenki tekintét Magyarország utcáin. Most 2 exkluzív szín közül is választhatsz, hogy még egyedibb legyél az új elektromos 500-sal. Solid Fekete és Solid Fehér pasztell fényezés a kifinomultan elegáns megjelenésért.

Belső

A 10,25”-os érintőképernyős , navigációval ellátott kijelző rendszerhez könnyen hozzá csatlakoztathatod okostelefonodat vezetéknélküli bluetooth® kapcsolattal vagy telefontükrözéssel.
Annak érdekében, hogy a maximumra emeljük a környezettudatosságot, az új Fiat 500-as Seaqual™ üléseit, a tengerekből kihalászott, újrahasznosított műanyagból készült fonál felhasználásával állítják elő.


• 10,25”-os kijelző navigációs rendszer
• Tolatóradar
• Elektromosan behajtható és fűthető tükrök
• Eső érzékelő
• Elektrokróm belső tükör
• Automata távolsági fényszóró
• LED főfényszórók


További információkért lépjen velünk kapcsolatba

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez. Vegyes átlagfogyasztás: 140-143 Wh/km; CO 2 -kibocsátás: 0 g/km. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok.Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az ajánlat az elektromos 500-as L'Ungeria modellre vonatkozik.Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó
illusztráció.