Központi

500 CULT – 3.990.000 Ft-tól

14”-os acél keréktárcsa
Egyben dönthető hátsóülés két fejtámlával
Mechanikus klímaberendezés
Sebességhatároló

500X CULT – 5.899.000 Ft-tól

16”-os acél keréktárcsa
Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök
Tempomat sebességhatárolóval
Sávelhagyást megelőző rendszer


500L CULT – 4.690.000 Ft-tól

15”-os acél keréktárcsa
Tempomat
Mechanikus klímaberendezés
UConnect 5”-os, színes érintőképernyős rádió Bluetooth telefonkihangosítóval, USB, DAB rádióval
ÉREZD JÓL MAGAD - BIZTONSÁGBAN!

A világ felfedezése szórakoztató, főleg akkor, ha fejlett technológiával az oldaladon vágsz neki. Az Új 500 Cult Családban minden megvan, hogy egyszerre érezd magad biztonságban és felszabadultnak. tempomat sebességkorlátozással, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, táblafelismerés, bármi, amit csak meg tudsz nevezni. ki mondta, hogy a biztonság unalmas?

AZ IZGALMAS KÉK BELTÉRBEN MEGFELEDKEZHETSZ A GONDOKRÓL.
Az Új 500 Cult Család nem köt kompromisszumot a szórakozás és az elegancia tekintetében.
Techno Kék matt műszerfalával és kék monogrammal ellátott üléseivel elhozza neked mindazt a stílust, amire csak vágysz.

A JÓ HANGULAT ÖSSZEKÖT.
Az új Infotainment rendszer pontosan az, amit keresel, ha egy kis feltöltődésre vágysz. A könnyen használható kezelőfelületet és a jó kapcsolatot a telefontükrözés biztosítja.


További információkért lépjen velünk kapcsolatba

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez. GARANCIA: 2+3 év / 100 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia.
A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon.
Vegyes átlagfogyasztás: 3.9-7.9 l/100km; CO 2 -kibocsátás: 88-179 g/km. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok.Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az ajánlat az 500 család Cult felszereltségű modellekre vonatkozik.Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.