Talento személyszállító

Kezdőár Ft 8.604.000*
* ÁFA nélkül
Modellek

Áttekintés

Talento áruszállító

Dízel
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Külső

Lopásgátló immobilizer

Munkáját aggodalmak nélkül végezheti, hiszen Talentója mindig biztonságban lesz. A szériafelszereltség részét képező lopásgátlónak köszönhetően többé nincs miért aggódnia.

 

Ködfényszóró

Igény esetén Talentója rendelhető ködfényszórókkal. Az első lökhárító alján elhelyezett ködlámpák a maximumot nyújtják láthatóság tekintetében. A kanyarkövető funkciónak köszönhetően kanyarodás közben is maximális hatékonysággal világítják meg az utat.

 

17”-os könnyűfém keréktárcsák

Hangsúlyozza ki Talentója dinamikus stílusát a matt fekete és gyémántszürke színben rendelhető 17”-os könnyűfém keréktárcsákkal. Ideális azoknak, akik szeretik maximálisan személyre szabni autójukat.

Oldalsó tolóajtó és hátsó ajtó

Beszállás, kiszállás akadályok nélkül. Minden egyszerűbb a kétszárnyas ajtóknak, a oldalsó tolóajtónak és a 1284 mm-es ajtónyílásnak köszönhetően. A szériaként kérhető üvegezett hátsó ajtó megkönnyíti a rakodást és a jobb láthatóság biztosít.

 

Metál zöld

A Talento számos különböző pasztell vagy metál karosszériaszínnel rendelhető. A fényezés hosszú időn át megőrzi minőségét és egységes színét. A választható színek között természetesen megtalálható az exkluzív Fiat metál zöld.

 

LED nappali menetfények

Tegye láthatóvá Talentóját. Igény esetén rendelhető LED nappali menetfényekkel, melyek vezetés közben maximális láthatóságot biztosítanak. Szinte lehetetlen lesz észrevétlennek maradnia.

Kompakt és fürge

Tükrökkel együtt csupán 2283 mm széles, és kis fordulókörének köszönhetően a szűk városi utcákon is kiválóan manőverezhető.

 

Easy Pack, a könnyed stílusért

Fekete tükörházak és sínek a tolóajtóhoz, fekete fényezésű első és hátsó lökhárító és felső hűtőrács: mindez a szériafelszereltség része.

 

Fűthető, elektromosan állítható külső tükrök

A fűthető, elektromosan állítható külső tükrök tökéletes rálátást biztosítanak a jármű háta mögötti térre, így minden manővert biztonságban hajthat végre. Évszaktól és időjárástól függetlenül.

Tartozékok

Személyre szabhatja Talento személyszállító exkluzív Mopar® tartozékokkal.

 

OKOSTELEFON ÉS TÁBLAGÉP TARTÓ - Táblagép tartó - behúzható a műszerfalon. Csakis 1DIN-es rádiókhoz. TC, TV, TCC.

 

TÉRELVÁLASZTÓ RÁCS - Térelválasztó rács. Rozsdamentes acél. Megvédi az utasokat, és leválasztja a csomagtartót. TC, TCC

 

NAPELLENZŐ - Napellenző az oldalablakokhoz L1 (rövid tengelytáv). TC, TCC

 

FELLÉPŐK - Küszöb - Bal L1 (rövid tengelytáv). Acélból. Egy darabként szállítjuk. Össze kell szerelni. Bal és jobb oldal. TC, TV, TCC

 

Belső tér

Akár 9 üléssel

1 vezetőülés, 7 vagy 8 utasülés, és max. 1,8m3 raktérfogat a hosszú tengelytávú verzióval: mindez egyetlen járműben.

 

Tolatókamera

Élvezze a tolatókamerának köszönhetően a gyors és egyszerű manőverezés páratlan élményét. Tökéletes ív parkoláskor, hiszen a kamera a jármű mögötti teret folyamatosan mutatja.

 

Belső tér

Garantált komfort az ellenálló és minőségi burkolatoknak köszönhetően. Az elegáns kabinban a hosszú utak is örömteli élménnyé válnak.

Manuális légkondicionáló berendezés

Élvezze a visszavezetett levegő és a szabályozott klíma előnyeit a kabinban az első és (igény esetén) hátsó szellőzőnyílásokkal felszerelt, manuális légkondicionáló rendszernek köszönhetően. A manuális klíma minden verzió esetén a szériafelszereltség részét képezi.

 

Tárolóhely

A Talento fedélzetén mindennek megvan a saját helye. A praktikus és kényelmesen elérhető tárolórekeszeknek köszönhetően tárgyai csupán karnyújtásnyira vannak. Többé semmit nem hagy el az autójában.

 

Szövet

Canvas fekete, Natté szürke, Bark barna: válassza ki a tökéletes színt Talentója kárpitjához. A belső térhez választható három különböző stílus a munkában és munka után is érezteti hatását.

 

Vezetőülés kartámasszal

Fontos, hogy az utazás munkaidőben is élvezetes legyen. A Talento vezetőülése éppen ezért maximálisan komfortos és személyre szabható deréktámasszal van felszerelve.

Széria kivehető és összecsukható ülések

A Talento harmadik üléssora kivehető és összecsukható, így a belső teret teljes mértékben igényei szerint rendezheti el.

 

Távirányítós központi zár

A biztonság már egy zsebben elfér. A szériafelszereltséghez tartozó távirányítós központi zárral egyetlen gombnyomással zárhatja járműve első és hátsó ajtóit.

 

Kulcs nélküli nyitás - és indítás

Indítsa be a motort az indítókulcs behelyezése nélkül. A kulcs nélküli nyitás - és indítás rendszere lévén lehetővé válik, hogy egyetlen gombnyomással nyissa a jármű ajtóit vagy indítsa be annak motorját.

 

Multimédiás központ rádióval, navigációval és 7”-os érintőképernyővel

Találja meg mindig a helyes utat. Az érintőképernyővel, Bluetooth funkcióval, CD/MP3 lejátszóval és integrált műholdas navigációval felszerelt rádió mindenhová elkíséri Önt és utasait. A kormánykeréken elhelyezett vezérlőszerveknek köszönhetően pedig a rendszert vezetés közben is maximális biztonsággal kezelheti.

Motorok

Teljesítmény, megbízhatóság és alacsony fenntartási költségek áru, személyek és munkája szállítása során, a városon belül és kívül. Az Euro 6 motorok széles választékának köszönhetően most biztonságban és nagyobb haszonnal végezheti munkáját.

MultiJet 95 LE

Hengerűrtartalom: 1598 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: Common rail, változó geometriájú turbófeltöltővel

Max. teljesítmény: 95 LE (70 kW) 3500 ford./perc

Max. nyomaték: 260 Nm 1500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

Ecojet 95 LE S&S

Hengerűrtartalom: 1598 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: Common rail, változó geometriájú turbófeltöltővel

Max. teljesítmény: 95 LE (70 kW) 3500 ford./perc

Max. nyomaték: 260 Nm 1500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

Ecojet 125 LE

Hengerűrtartalom: 1598 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: Common rail, állandó geometriájú Twin Turbo turbófeltöltővel

Max. teljesítmény: 125 LE (92 kW) 3500 ford./perc

Max. nyomaték: 320 Nm 1500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

Ecojet 145 LE

Hengerűrtartalom: 1598 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: Common rail, állandó geometriájú Twin Turbo turbófeltöltővel

Max. teljesítmény: 145 LE (107 kW) 3500 ford./perc

Max. nyomaték: 340 Nm 1750 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6

Biztonság

A Talento a maximumot nyújtja biztonság terén, így munkája során a legjobb eredményt érheti el.

 

ABS EBD és HBA rendszerekkel

A fékrendszerbe integrált blokkolásgátló megakadályozza, hogy a kerekek megcsússzanak függetlenül attól, hogy milyen az útfelület minősége vagy milyen intenzitással fékez. 
Az EBD elektronikus fékerő elosztó elosztja a fékerőt az első és hátsó tengelyek között és maximális hatékonyságú fékezést biztosít. 
Az ABS rendszerbe integrált hidraulikus fékasszisztens annak megfelelően növeli a fékerő intenzitását, hogy a vezető lába milyen erővel nehezedik a gázpedálra.

 

Utánfutó-stabilizáló rendszer (TSA)

Az utánfutó-stabilizáló rendszer teljes stabilitást garantál vontatás közben is. Ha a jármű megcsúszik, a rendszer automatikusan szabályozza a motor teljesítményét és az egyes kerekeket érő féknyomatékot.

 

Hill Holder

Lejtőkön a Hill Holder néhány másodpercig a sofőr beavatkozása nélkül, automatikusan fenntartja a féknyomást, így teli raktérrel is megkönnyíti az elindulást.

 

Elektronikus menetstabilizátor

A elektronikus menetstabilizátor vészhelyzetben, például váratlan akadály kikerülésekor lép közbe. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormányzási szöget. A gyűjtött adatokat feldolgozza és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

 

Traction+

Ez az innovatív hajtásvezérlő rendszer segít megbirkózni a havas, jeges, sáros útfelület vagy a vizes fű jelentette kihívásokkal azáltal, hogy megszünteti az összkerékhajtású kerekek súrlódásából adódó extra terhelést. Ha a hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ rendszer arra a kerékre irányítja át a nyomatékot, amelynél a legjobb tapadást érzékeli.

 

Vezetőoldali légzsákok

Vezetés közben a biztonság a legfontosabb. A Talento sofőrjét a szériafelszereltséghez tartozó légzsákkal védi, amely ütközés esetén automatikusan aktiválódik.

 

Utasoldali légzsák

Ez a fontos opció maximális védelmet biztosít utasainak. Az első légzsákok, illetve az oldalsó függönylégzsákok gondoskodnak a fedélzeten utazók biztonságáról.

 

Négyévszakos gumik

A külön rendelhető négyévszakos gumik minden időjárási körülmények között és útviszony mellett maximális tapadást garantálnak. Biztonság az év minden hónapjában.

 

Eső- és sötétedésérzékelő

Az esőérzékelő aktiválja az ablaktörlőket és az eső intenzitásának megfelelően szabályozza sebességüket. A sötétedésérzékelő automatikusan bekapcsolja a tompított fényszórót, ha a természetes fény nem biztosít megfelelő látási viszonyokat.

Áttekintés

Talento áruszállító

Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új járművét vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta járművét? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség