Panda Van

Kezdőár Ft 3.334.000*
* ÁFA nélkül
Modellek

Áttekintés

Fiat Professional Új Panda Van

Benzin - Dízel
69 - 85 LE / 51 - 59 kW
3,5 - 6,7 (l/100km)
5
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Külső

Kialakítás

A gyengéd, mégis karakteres vonalvezetésen és a magasabban elhelyezett lámpaegységgel ellátott, áramvonalas orron túl a Panda Van modellt az teszi igazán különlegessé, hogy mérnökeink a tervezés és összeszerelés során rendkívüli figyelmet szenteltek a minőségnek: erről tanúskodnak a járműben felhasznált ellenálló anyagok, a finom megmunkálású borítások, valamint az utastér hangszigetelése.

 

Színek

A Panda Van egyszerűen stílusos. Válassza az Önnek és munkájának legmegfelelőbb színt a 3 új pasztell és metál karosszériaszín közül.

Kerekek

A Panda Van szériafelszereltségéhez tartozik a 14” vagy 15”-os könnyűfém keréktárcsák és a 175/65 R14 gumiabroncsok.

Hosszanti tetősínek

A Panda Van egyet jelent a funkcionalitással. A hosszanti tetősíneknek köszönhetően a nehezen szállítható rakományok is egyszerűen rögzíthetők. A Panda Van-nel minden egyszerűbb.

Nappali menetfények

A Panda Van tökéletes a városi vezetésre. A nappali menetfények gondoskodnak róla, hogy a szembe jövő járművek mindig láthatóak legyenek.

Belső tér

Ergonomikus műszerfal

A komfort a Panda Van egyik legfontosabb tulajdonsága. Ez a jármű minden részletében megmutatkozik: az ergonomikus műszerfalat úgy terveztünk, hogy egy praktikus, többfunkciós kezelőfelületen kényelmesen elérhetővé tegye a kezelőszerveket a sofőr számára.

Tárolózsebek

Kicsi, mégis tágas. A méretes tárolózsebek praktikus megoldást jelentenek a dokumentumok és a szerszámok tárolására.

 

Magasabb sebességváltó kar

A magasabban elhelyezett sebességváltó karnak köszönhetően a jármű vezetése most még egyszerűbb és komfortosabb, különösen a zsúfolt városi utakon.

DualdriveTM elektromos szervokormány

A DualdriveTM elektromos szervokormánynak és a városi tájékozódást megkönnyítő City és Blue&Me Tom Tom 2 Live funkcióknak köszönhetően az Új Panda Van komfortos fedélzetén páratlan vezetési élményben lehet része.

Motorok

A Panda Van fedélzetén nemcsak biztonságban, hanem a rendkívül hatékony motoroknak köszönhetően minimális üzemanyag-fogyasztással juthat el a munkába vagy egyéb úti céljához.

 

0.9 SGE TC 80 LE CNG Euro 6

Hengerűrtartalom cm3: 875

Típus: Multiair 1

Befecskendezés: Szekvenciás, többfázisú Multipoint elektromos befecskendezés speciális befecskendezéssel metán és benzines üzemanyagrendszerhez

Maximális teljesítmény: 80 LE/59 KW 5,500 ford./perc

Maximális nyomaték: 140 kW 2500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

1.2 Evo2 69 LE LPG Euro 6

Hengerűrtartalom cm3: 1242

Típus: MPI

Befecskendezés: Szekvenciás, többfázisú Multipoint elektromos befecskendezés

Maximális teljesítmény: 70 LE/51 kw 5500 ford./perc

Maximális nyomaték: 102 Nm 3000 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6

Biztonság

A Panda Van fedélzetén biztonságban utazhat és dolgozhat. A 4x4-es verzió rendelhető az ELD elektronikus differenciálművel, amely gondoskodik az optimális nyomatékelosztásról abban az esetben, ha a kerekek tapadása nem megfelelő.

 

ABS EBD és HBA rendszerekkel

"A fékrendszerbe integrált blokkolásgátló (ABS) megakadályozza, hogy a kerekek megcsússzanak függetlenül attól, hogy milyen az útfelület minősége vagy milyen intenzitással fékez. Az elektronikus fékerő elosztó (EBD) elosztja a fékerőt az első és hátsó tengelyek között és maximális hatékonyságú fékezést biztosít. Az ABS rendszerbe integrált hidraulikus fékasszisztens (HBA) annak megfelelően növeli a fékerő intenzitását, hogy a vezető lába milyen erővel nehezedik a gázpedálra.

 

Elektronikus menetstabilizátor

Az elektronikus menetstabilizátor megakadályozza a kerekek megcsúszását, így csökkenti a jármű kisodródásának veszélyét és optimális hajtást garantál minden körülmények között. Az ESC kanyarodáskor egymástól függetlenül vezérli az egyes kerekeket érő fékerőt, így kiváló úttartást és stabilitást biztosít a járműnek.

 

Légzsákok

A Panda Van fedélzetén teljes biztonságban utazhat munkatársaival. A sofőr és utasa biztonságára az oldallégzsákok és a két elülső légzsák gondoskodik, így baleset esetén számíthat a kabin védelmére.

Főbb jellemzők

Panda Van

Főbb jellemzők

-          Raktér: Akár 1 m3

-          Hajtásrendszer: 4x2

-          Maximális hosszúság (mm): 1165

-          Maximális szélesség (mm): 1220

-          Kerékdobok közötti távolság (mm): 1020

-          Maximális magasság (mm): 900

-          Raktérküszöb magassága (mm): 640

-          Raktér térfogata (dm3): 1000

Áttekintés

Fiat Professional Új Panda Van

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat