Fiorino Cargo

Kezdőár Ft 3.968.000*
* ÁFA nélkül
Modellek

Áttekintés

Benzin - Dízel
70 - 95 LE / 51 - 70 kW
3,8 - 8,9 (l/100km)
2
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Külső

Kialakítás

A Fiorino külseje bár hasonlít a Fiat Professional paletta többi modelljére, mégis megőrizte a modell saját jellegzetes kialakítását és modern, dinamikus stílusát.

 

Elülső dizájn

A magasra állított fényszórók kiváló láthatóságot biztosítanak és baleset esetén is védettek. Az ultrafényes ezüst színben is rendelhető első lökhárító és hűtőrács kihangsúlyozza a jármű elegáns kialakítását.

 

Oldalsó ajtó

A városban rendkívül fontos a komfort. Az oldalsó tolóajtó tökéletesen egybeolvad az oldalpanellel, és a kényelmes fogású, függőleges külső kilincsnek köszönhetően bármelyik kézzel rendkívül könnyen nyitható.

Embléma

A Fiorino büszkén viseli a Fiat Professional emblémát, amely kiválóan mutatja márkaidentitását a haszongépjárművek piacán.

 

Traction+

A TRACTION+ rendszerrel felszerelt Fiorino Adventure ideális az off-road és hegyi vezetésre, és problémamentesen megbirkózik a téli útviszonyok jelentette kihívásokkal. A TRACTION+ rendszer egy elektronikus differenciálmű, amely jobb hajtást biztosít egyenetlen talajon hóban és sárban. A Fiorino Adventure emellett magasabb felfüggesztésekkel és 15”-os M+S gumiabroncsokkal lett felszerelve, motorja alulról hatékonyabb védelmet kapott és az első lökhárítókon motorvédő lemezek és nagyobb méretű, oldalsó védőpanelek lettek elhelyezve.

Belső tér

Két ponton kihajtható válaszfal

A praktikus, kinyitható válaszfal és a teljesen lehajtható első utasülések segítségével a raktér hossza egy teljes méterrel és a hasznos raktérfogat 0,3 m3-rel megnövelhető. Ez lehetővé teszi hosszabb a tárgyak szállítását és a raktér teljes hosszát 2,5 m-re, hasznos térfogatát pedig 2,8 m3-re növeli.

 

Műszeregység

A háttérvilágításnak köszönhetően a műszeregységen a kijelzők most még jobban láthatók.

 

5V-os USB csatlakozó

Az 5V-os USB csatlakozó egyike azon funkcióknak, amelynek köszönhetően a kabin igazi mobil irodaként használható.

Funkcionális kabin

A kesztyűtartón kívül a Fiorino több tágas tárolórekesszel és oldalpanellel is fel van szerelve. A belső tér funkcionalitását tovább növeli a könnyen elérhető dokumentumtartó és az asztalként is használható, lehajtható utasülés.

 

Csomagtérben elhelyezet csatlakozó aljzat

A Fiorino csomagtere felszerelhető továbbá egy 12 V-os csatlakozó aljzattal is.

 

Plafonvilágítással és kivehető zseblámpával ellátott raktér

A raktér praktikus plafonlámpákkal világítható meg, amelyek szükség esetén kivehetők és hordozható elemlámpaként használhatók.

 

Információs és szórakoztató rendszer

A Bluetooth® rádió 5”-os érintőképernyővel, audió streaming funkcióval, USB és AUX csatlakozóval és MP3-lejátszási funkcióval lett felszerelve. Kezelőszerveit pedig a kormánykerékbe integráltuk. A készülék által használt technológia emellett összeköti a rádiót és a navigációs rendszert. A jármű rendelhető továbbá CD MP3 rádióval és DAB rádióval is.

Motorok

A Fiorinóhoz a kategória legteljesebb Euro 6 motorkínálatából választhat. A MultiJet2 dízelmotorokat kiváló vezetési élmény, kimagasló teljesítmény, alacsony fenntartási költség és környezetbarát működés jellemzi. Az ECOJET verzió jelentősen alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásának és károsanyag-kibocsátásának köszönhetően pedig akár 14%-kal csökkentheti költségeit. A robotizált comfort-matic (MTA) sebességváltónak köszönhetően a Fiorinóval most még komfortosabb a városi vezetés.

1.3 MultiJet2  80 LE

Hengerűrtartalom (cm3): 1248

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátá: Elektronikusan vezérelt változó geometriájú MultiJet Common Rail befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (LE) ford./percnél: 59 (80) 4000

Max. nyomaték: Nm / ford./perc: 200 / 1500

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

1.3 MultiJet2  95 LE

Hengerűrtartalom (cm3): 1248

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: Elektronikusan vezérelt változó geometriájú MultiJet Common Rail befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (LE) ford./percnél: 70 (95) 4000

Max. nyomaték: Nm / ford./perc: 200 / 1500

Környezetvédelmi szint: Euro 6

1.4 Fire 77 LE

Hengerűrtartalom (cm3): 1368

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: Szekvenciás, többfázisú Multipoint elektromos befecskendezés

Max. teljesítmény: kW (LE) ford./percnél: 57 (77) 6000

Max. nyomaték: Nm / ford./perc: 115 / 3000

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

1.4 Natural Power 70LE metán motor

Hengerűrtartalom (cm3): 1368

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: Szekvenciás, többfázisú Multipoint elektromos befecskendezés, speciális rendszer metánüzemű motorokhoz

Max. teljesítmény: kW (LE) ford./percnél: 51 (70) 6000 metán - 57 (77) 6000 benzin

Max. nyomaték: Nm / ford./perc: 104 / 3000 metán - 115 / 3000 benzin

Környezetvédelmi szint: Euro 6

Biztonság

A biztonság alapvető fontosságú, ha munkája megköveteli, hogy minden nap vezessen. A Fiorinóban minden olyan berendezés és rendszer megtalálható, amellyel az utasok biztonsága fokozható.

 

Elektronikus menetstabilizátor

Az elektronikus menetstabilizátor vezérli a jármű stabilitását, és segít megőrizni a jármű feletti uralmat abban az esetben, ha a jármű megcsúszik.

 

Hill Holder

Az elektronikus menetstabilizátorba integrált Hill Holder automatikusan bekapcsol a lejtőn való induláskor. Járó motor mellett a funkció megakadályozza, hogy a jármű a lejtőn visszaguruljon anélkül, hogy fékeznie kellene.

 

Traction+

A Traction+ rendszer optimálisan osztja el a nyomatékot az első tengelyen lévő kerekek között, ha azok megcsúsznak, így segítséget nyújt a sofőrnek a csúszós úton (hóban, jégen, sárban stb.) való vezetéskor és induláskor. A rendszer blokkolja a legrosszabb tapadású (vagy megcsúszó) kereket és átirányítja a nyomatékot a legjobb tapadású kerekekre.

 

Tempomat

A Tempomat lehetővé teszi, hogy a hosszú, egyenes útszakaszokon (autópályákon) előre beállított sebességgel haladjon anélkül, hogy lenyomná a gázpedált.

Áttekintés

Fiorino Cargo

Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség