Ducato Combinato

Kezdőár Ft 7.634.000*
* ÁFA nélkül
Modellek

Áttekintés

Ducato Combinato

Dízel - CNG
4
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Külső

LED nappali menetfények és fényszórók

A LED nappali menetfényeket és fényszórókat úgy helyeztük el, hogy ütközés esetén védve legyenek és 40%-kal hatékonyabban megvilágítást biztosítsanak. A fényszórók rendelhetők a hűtőrács fényezésével egyező fekete vagy fehér színben.

 

Fényszórómosók

A nagynyomású vízsugárnak köszönhetően a visszahúzható fényszórómosók a lámpa teljes felületét tisztán tartják, így azok jobban megvilágítják az úttestet és biztonságosabbá teszik a vezetést.

 

Fellépő

A Ducato csomagtere a két kihúzható fellépőnek köszönhetően még könnyebben hozzáférhető. Egyikük hátul, míg a másik a jármű oldalán található. Mindkét fellépő csúszásgátló alumíniummal van bevonva és maximum 150kg-ig terhelhetők.

Fényezett ajtókilincsek

A sokoldalúság és funkcionalitás nem zárja ki a stílusos megjelenést. A tervezés során egyetlen részletet sem hagytunk figyelmen kívül. A karosszéria színére fújt kilincseknek köszönhetően jármű még esztétikusabban hat.

 

Komfort felfüggesztések

A pneumatikus vagy önszabályozó felfüggesztések gondoskodnak az utasok maximális kényelméről.

 

Hátsó kamera

A hátramenetbe váltáskor bekapcsoló, 5”-os kijelzővel felszerelt hátsó kamera egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a tolatási manővereket.

Megerősített karosszéria

A jármű fő elemeit – például a karosszériát és a mozgó alkatrészeket – továbbfejlesztettük ellenállóképesség, tartósságát és megbízhatóságát szempontjából.

 

Tolatóradar

Az ultrahangos tolatóradar hátramenetben válik aktívvá és szaggatott hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű akadályhoz közeledik.

 

Sötétített ablaküvegek

A sötétített hátsó ablaküvegek garantálják az utasok nyugalmát a fedélzeten. A fényvisszaverő szélvédő csökkenti a kabint érő napsugárzást, még nagyobb kényelmet biztosítva.

Könnyűfém keréktárcsák

A Ducato soha nem rejtette el jellegzetes stílusát. Az új, matt fekete, 16”-os könnyűfém keréktárcsák még inkább kihangsúlyozzák az egyedi designt.

 

4 részre osztott orr a karosszéria színében

Az új lökhárító három különálló részből és a hűtőrácsból épül fel. Az elemek egymástól függetlenül leszerelhetők, így a karbantartás gyorsabban és költséghatékonyabban végezhető. Formáját úgy alakítottuk ki, hogy maximális védelmet biztosítson. Rendelhető a karosszéria fényezésével megegyező metál színekben vagy piano fekete színben szürke vagy fekete hűtőráccsal és fényszórókkal.

 

Elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök

A visszapillantó tükrök amellett, hogy a dupla, parabola kialakítású lencséknek köszönhetően panorámaképet mutatnak a jármű mögötti területről, rendkívül praktikusak is, hiszen a kabin belsejéből elektromosan állíthatók.

Tartozékok

Személyre szabhatja Ducato személyszállító exkluzív Mopar® tartozékokkal

 

HÁTSÓ SÁRFOGÓ - Ducato logóval. 2 darabos készletben.

 

16"-OS KÖNNYŰFÉMFELNI-KÉSZLET - Fiat logós díszsapkával. Csak a Light verziókhoz. Méretek: 16"x6,0" (ET68). 215/75R16C 116R gumiabroncsokhoz. A készlet négy darab könnyűfém felnit (374083080) és négy darab díszsapkát (1358877080) tartalmaz.

 

AUTÓRIASZTÓ - 2010 után gyártott Ducato verziókho

 

ELSŐ GUMISZŐNYEG - Egyrészes szőnyeg balkormányos változathoz.

Belső tér

Utasülések

A Ducato Combinato komfortos és ergonomikus ülésekkel köszönti utasait. Az állítható fejtámlák az ülésekkel azonos anyagból készültek és mosható műszaki kárpit borítja őket.

 

Automata és az utasteret hűtő légkondicionáló berendezés

A Ducato minden verziója felszerelhető független hátsó légkondicionáló berendezéssel és fűtéssel: az utasok által állítható, speciális hátsó szellőzőnyílásoknak köszönhetően a berendezések egyenletesen tudják elosztani a levegőt az utastérben.

 

Műszerfal és műszeregység

Techno vagy Classic? A Ducato két különböző műszerfallal rendelhető, melyek nemcsak praktikusak, hanem elegáns stílusukkal tökéletes összhangban vannak a belső tér finom anyagaival. A szellőzők keretét a Techno műszerfalon ezüst, míg a Lounge verzión bronz bevonat borítja.

 

Hűtött tárolórekesz

A hűtött tárolórekesz hidegen tartja ételeit és italait, ha a légkondicionáló berendezés be van kapcsolva.

Webasto

A Webasto Thermo Top „C” programozható fűtőberendezésnek köszönhetően a jármű akár 24 órával indulás előtt felfűthető. A fűtőberendezés rendelhető továbbá automatikus, időzítő nélküli változatban.

 

Első ülések

A Ducato ülései maximális komfortot biztosítanak. Az első ülések fűtése egyetlen gombnyomással bekapcsolható, míg a hidraulikus rugók és a rezgéstompító rendszer elnyeli a jármű mozgásából adódó rázkódásokat, így a jármű kabinjában az utazás egyenetlen terepen is kényelemben telik.

 

UconnectTM Radio NAV rendszer Bluetooth®funkcióval, valamint AUX és USB csatlakozóval

A CD lejátszóval, 5”-os színes érintőképernyővel, Bluetooth® funkcióval és integrált navigációval felszerelt Uconnect™ Radio NAV rendszer kezelőszerveit a kormánykeréken helyeztük el. A rendszer AUX és USB csatlakozói a pohártartó közelében kaptak helyet.

Motorok

Megfelelő motor minden feladatra: dízel vagy gáz, hatékony üzemanyag-fogyasztás és alacsony károsanyag-kibocsátás, dinamikus és környezetbarát működés. A felváltás jelző rendszerrel felszerelt MultiJet motorok rendelhetők Start&Stop rendszerrel. Az összes manuális verziót 6-fokozatú sebességváltóval szállítjuk, speciális váltóáttételekkel a a dízel és CNG üzemanyagrendszerű Maxi modellekhez.

140 Natural Power

Hengerűrtartalom: 2999 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: Elektronikusan vezérelt szekvenciás MPI befecskendezés kettős üzemanyag-rendszerrel, speciális elektronikus befecskendezőkkel a metán és benzin üzemanyagokhoz, turbófeltöltővel és levegőhűtővel.

Maximális teljesítmény: 136 LE (100 kW) 2730 ford./perc

Maximális nyomaték: 350 Nm 1500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 222-238 Kombinált fogyasztás: 12,4 - 13,3 (m3/100km)

140 MultiJet2

Hengerűrtartalom: 2287 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: MultiJet Common Rail közvetlen befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Maximális teljesítmény: 140 LE (103 kW) 3,500 ford./perc

Maximális nyomaték: 350 Nm 1400 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 186-215 Kombinált fogyasztás: 7,1 - 8,2 (l/100km)

 

180 MultiJet2

Hengerűrtartalom: 2287 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: MultiJet Common Rail közvetlen befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Maximális teljesítmény: 178 LE (130 kW) 3500 ford./perc

Maximális nyomaték: 400/450* Nm 1,500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 178 - 206 Kombinált fogyasztás: 6,7 - 7,8 (l/100km)

Biztonság

A Ducato egyet jelent az optimális biztonsággal és teljesítménnyel. A járművet a legmodernebb vezérlő és biztonsági technológiákkal szerelték fel.

 

Autonóm vészfék rendszer

Autonóm vészfék rendszer egy olyan integrált rendszer, amelynek célja, hogy megelőzzön vagy tompítson egy lehetséges ütközést. A rendszer egy kamera segítségével észleli az úttesten levő akadályokat, és figyelmezteti azokra a vezetőt, amennyiben a sofőr nem reagál, vészfékezésbe kezd.

 

Holttér figyelő rendszer

A hátsó lökhárítóba szerelt radarok segítségével a rendszer észleli a hátulról érkező járműveket, amelyek a holttérben haladnak, és azért nem láthatóak a tükörben.

 

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer

A rendszer tolatás közben a radarok segítségével észleli azon járműveket, amelyek oldalról közelítenek felénk. Ezáltal megelőzhetőek a tolatáskor bekövetkező ütközések.

 

Elektronikus menetstabilizátor

Az ESC rendszer vészhelyzetekben – például ha hirtelen ki kell kerülnie egy akadályt – automatikusan aktiválódik. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormánykerék szögét. A gyűjtött adatokat feldolgozza, és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

 

Borulásgátló rendszer

A borulásgátló rendszer az ESC egy kiegészítő rendszere. A rendszer segít elkerülni a borulás kockázatát nagy sebességnél és megakadályozza a karosszéria dőlését alacsony sebességű kanyarodáskor.

 

Hill Holder

Lejtőn való induláskor rövid ideig fenntartja a féknyomást és megakadályozza a jármű hátragurulását anélkül, hogy a vezető a kézifékkel beavatkozna. Ezután a rendszer az induláshoz automatikusan kioldja a fékeket.

 

Elektronikus terhelés-ellenőrzés

Az ESC rendszerbe integrált elektronikus terhelés-ellenőrzés a jármű terhelési tulajdonságait számítja ki menet közben, nevezetesen az összsúlyt, valamint a tömegközéppont helyzetét. Ezen paraméterek alapján új beállításokat és beavatkozási határértékeket számít ki, és továbbítja azokat az ABS, ASR, ESC és borulásgátló rendszereknek, így azok a lehető leghatékonyabban tudnak működni.

 

Traction+

A Traction+ egy innovatív hajtásvezérlő rendszer, amely jobb hajtást biztosít a járműnek a csúszós felületeken. Ha az egyik hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ az ESC rendszerrel együttműködve átirányítja a nyomatékot a legjobb tapadású kerékre. Így javul a jármű kezelhetősége és iránystabilitása.

 

Lejtmenet Asszisztens

A Lejtmenet asszisztens lehetővé teszi, hogy akár 50%-os lejtőkön a fék vagy gázpedál használata nélkül vezessen, így Önnek csak a kormányzásra kell koncentrálnia.

 

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszert úgy tervezték, hogy rossz látási viszonyok között is képes legyen megállapítani, ha a jármű elhagyja a sávot, amelyben halad. Veszély esetén a rendszer akusztikus és vizuális jelekkel figyelmezteti a sofőrt a potenciális veszélyre.

 

Közlekedési jelzéseket észlelő rendszer (TSR)

A TSR a fedélzeti kamerát használva felismeri a sebességkorlátozó és előzést tiltó táblákat és azokat a fedélzeti kijelzőn megjelenítve figyelmezteti a sofőrt a korlátozásokra.

 

Országúti fényszórókat vezérlő rendszer

A rendszer automatikusan be- és kikapcsolja az országúti fényszórókat, így jobb látási viszonyokat biztosít és éjszakai vezetéskor a szembejövő járművek automatikus felismerésével és a fényszórók tompításával csökkenti a szemből érkező sofőrök elvakításának kockázatát.

 

Eső- és sötétedésérzékelő

Az esőérzékelő esőben aktiválja az ablaktörlőket és az eső intenzitásának megfelelően szabályozza sebességüket. A sötétedésérzékelő automatikusan bekapcsolja a tompított fényszórókat, ha a természetes fény nem biztosít megfelelő látási viszonyokat.

 

Tempomat sebességkorlátozóval

A tempomat segítségével a járművet a beállított utazási sebességen tarthatja. A sebességkorlátozóval beállítható a maximális utazási sebesség, így a vezetés biztonságosabbá válik és csökken a közúti szabálysértések kockázata. Előzéskor a gázpedál teljes lenyomásával a sofőr túllépheti a beállított értéket.

 

Gumiabroncs-nyomást figyelő rendszer (TPSM)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a gumiabroncsok nyomását és jelzi a nyomáscsökkenést a fedélzeti számítógépen.

Flex Floor

Maximális sokoldalúság minimális megerőltetéssel

Válassza a FlexFloor verziót, és biztos lehet benne, hogy járműve minden igényéhez alkalmazkodni fog. A padlóra szerelt alumínium síneknek köszönhetően a belső teret tetszés szerint testre szabhatja. A speciális rögzítőrendszernek köszönhetően pedig az egyes ülések szabadon mozgathatók és áthelyezhetők.

Áttekintés

Ducato Combinato

Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új járművét vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta járművét? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség