Doblò Work Up

Kezdőár Ft 5.578.000*
* ÁFA nélkül
Modellek

Áttekintés

Fiat Professional Doblò Cargo

Benzin - Dízel - Metanol/Benzin
95 - 120 CV / 70 - 88 kW
4,9 - 7,5 (l/100km)
2
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Külső

Funkcionalitást és teljesítményt fokozó egyedülálló stílus

A Doblò Work Up teljesen megújult orra új stílust és gazdag technológiai felszereltséget kínál. A motorháztető és az első lökhárító vonalvezetése javítja a jármű aerodinamikai tulajdonságait, így növekszik a hatékonyság alacsony sebesség mellett.

 

Raktér

A Work Up igazi erőssége a raktere és a többrétegű marine fa borítású platója: 2,3 m hosszú és 1,82 m széles plató 4,2 m2-es felületén akár 3 Euro raklap vagy 33 gyümölcsös rekesz is elfér.

 

Rakományrögzítő kampók

A Doblò Work Up magas rakomány szállítása esetén is könnyedén mozog a városi utcákon. A falakon és a speciális mélyedésekben elhelyezett rakományrögzítő kampókkal biztonságosan rögzíthető akár 300 kg rakomány.

Ergonomikus kilincsek

A Doblò Work Up kilincseit úgy tervezték, hogy maximálisan ergonomikusak és erősek legyenek: a belső kilincsekkel az ajtók könnyedén nyithatók, míg a merőleges külső kilincsek az ajtó nyitását és csukását egyaránt leegyszerűsítik.

 

Kategóriaelső

4,98 m-es teljes hosszával és rendkívüli teherbírásával (1000 kg teherbírás és 1450 kg maximális első tengelyterhelés) a Doblò Work Up-nak nincs vetélytársa.

 

Oldalsó fellépő

A közvetlenül a kabin mögött elhelyezett oldalsó fellépő megkönnyíti a raktérhez való hozzáférést például az áruk kirakodásakor.

Lehajtható oldalfalak

A Doblò Work Up oldalfalainak magassága 368 mm. Az oldalsó kioldó karoknak köszönhetően az áruk fel- és lerakodása most egyszerűbb, mint valaha.

 

Lehajtható járópallók / lépcsők

A Doblò Work Up egy páratlan funkcionalitást kínál. A plató oldalfalában elhelyezett lehajtható lépcsőknek köszönhetően a rakomány kezelése most még rugalmasabban végezhető.

 

Külső tárolórekeszek

A Doblò Work Up-ot egy zárható, külső tárolórekesszel is felszereltük. A praktikus tároló akár 2 méter hosszú szerszámok is egyszerűen szállíthatók.

Belső tér

Kabin

A nagyméretű szellőzőnyílások javítják a légkondicionáló berendezés teljesítményét, a kormánykerék kialakítása ergonomikus, az új grafikus elemeknek köszönhetően a műszeregység pedig minden eddiginél jobban látható. A műszerfalat úgy alakítottuk ki, hogy minden vezérlőszerv könnyen hozzáférhető legyen.

 

Műszeregység

A Doblò Work Up műszeregységét úgy terveztük, hogy a fontos információk mindig, minden vezetési körülmény mellett tökéletesen láthatóak és leolvashatóak legyenek.

 

Tárolórekeszek

A csúszásgátló anyagból készült, középső tárolórekesz kiválóan alkalmas olyan tárgyak tárolására, amelyekre vezetés közben szüksége lehet. Emellett az ajtókon elhelyezett tárolópanelekben egyszerre tárolható egy 1,5 literes palack, két 0,5 literes palack és egy A4-es méretű jegyzettömb.

Akusztika

Kivételes figyelmet szenteltünk az akusztikus komfortérzetnek, ezért a jármű fedélzetén csökkentettük az átlagos zajszintet.

 

Harmadik ülés a kabinban

A multifunkcionális első ülés alatt, amely elegendő teret biztosít három személy számára is, egy tágas tárolórekeszt helyeztünk el. A lehajtható középső ülés használható asztalként, kartámaszként vagy irattartóként, míg a szintén lehajtható oldalsó ülés lehetővé teszi hosszabb tárgyak szállítását és rögzítését a háttámlán elhelyezett rakományrögzítő kampók segítségével.

 

Uconnect™ 5" Bluetooth® Rádió navigációval, AUX és USB bemenettel

A Uconnect™ rendszer az 5" színes kijelzővel a műszerfalon található, amelyeknek kezelőszervei a kormánykeréken helyezkednek el. A kormánykerékbe integrált kezelőszerveknek köszönhetően anélkül kapcsolhatja be kedvenc rádióadóját, felveheti bejövő hívásait, meghallgathatja vagy küldhet üzeneteket vagy lépegethet a fedélzeti számítógép képernyői között, hogy kezét levenné a kormánykerékről. Az AUX és USB bemenet segítségével zenéit lejátszhatja iPod-járól, MP3 lejátszójáról bármilyen formátuma is legyen a dalnak (.MP3, .Wav, .WMA, .AAC, .M4A, .M4B, .MP4, .M3U, .WPL).

Az új Uconnect™ 5"-os rendszer lehetővé teszi számára a Digitális Rádió (DAB/DAB+) hallgatását kiváló minőségben és páratlan akusztikával. 
A navigációs rendszer Tom Tom térképpel biztosítja Ön számára, hogy a legfrissebb technológia mindig rendelkezésére álljon, mint például az IQ Routes® is, amely lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban hozzáférjen a legrövidebb útvonalhoz, amivel minél hamarabb eléri úticélját. 
Látogassa meg a https://maps.mopar.eu/ weboldalt és ellenőrizze, hogy az autója rendelkezik-e a legújabb frissítésekkel.
Ellenőrizze az alábbi hivatkozáson, vajon mobilja kompatibilis-e a Uconnect™ rendszerrel: https://www.mopar.com/en-us/care/bluetooth-pairing.html?locale=it-it

Motorok

Az „Egy motor, egy misszió” stratégiánk lehetővé teszi, hogy a Doblò Work Up minden professzionális igénynek megfeleljen és bármilyen használat mellett maximális teljesítményt nyújtson. A városi vezetésekre és a hosszabb utakra egyaránt ideális kimagasló teljesítményt nyújtanak a motorok, minden sebességnél képesek nagy nyomaték leadására és az optimalizált fogyasztásnak köszönhetően a jármű fenntartási költségét is csökkentik.

80 / 95 MultiJet2

Hengerűrtartalom (cm3): 1248

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: MultiJet2 Common Rail közvetlen befecskendezés elektronikus vezérléssel, turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 59/70 (80/95) 3750

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 200 / 1500

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

105 MultiJet2

Hengerűrtartalom (cm3): 1598

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: MultiJet2 Common Rail közvetlen befecskendezés elektronikus vezérléssel, turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 77 (105) 3750

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 300 / 1750

Környezetvédelmi szint: Euro 6

120 MultiJet2

Hengerűrtartalom (cm3): 1598

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: MultiJet2 Common Rail közvetlen befecskendezés elektronikus vezérléssel, turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 88 (120) 3750

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 320 / 1750

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

95 MPI

Hengerűrtartalom (cm3): 1368

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: Szekvenciás, többfázisú, visszafolyó nélkül

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 70 (95) 6000

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 127 / 4500

Környezetvédelmi szint: Euro 6

120 T-Jet   

Hengerűrtartalom (cm3): 1368

Hengerek száma, elrendezés: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: Szekvenciás Multipoint elektronikus befecskendezési rendszer (MPI) többfázisú turbófeltöltővel, levegőhűtővel, visszafolyó nélkül

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 88/5000

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 206 / 3000

Környezetvédelmi szint: Euro 6

 

120 T-Jet Natural Power 

Hengerűrtartalom (cm3): 1368

Hengerek száma, elrendezése: 4, egy sorban

Üzemanyag-ellátás: Szekvenciás, többfázisú Multipoint elektronikus befecskendezési rendszer (MPI) metán üzemanyagrendszerhez, turbófeltöltővel, levegőhűtővel, visszafolyó nélkül

Max. teljesítmény: kW (Le) ford./percnél 88/5000

Max. nyomaték: Nm / ford./perc 206 Nm 3000 ford./percnél

Környezetvédelmi szint: Euro 6

Biztonság

A szériafelszereltség részét képező, ultramodern biztonsági eszközöknek köszönhetően minden útnak aggodalmak nélkül vághat neki.

 

Gumiabroncs-nyomást figyelő rendszer (TPSM)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a gumiabroncsok nyomását és jelzi a nyomáscsökkenést a fedélzeti számítógépen.

 

Elektronikus menetstabilizátor (ESC)

Az ESC rendszer vészhelyzetekben – például ha hirtelen ki kell kerülnie egy akadályt – automatikusan aktiválódik. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormánykerék szögét. A gyűjtött adatokat feldolgozza, és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

 

Tempomat és sebességkorlátozó

A tempomat segítségével a járművet a beállított utazási sebességen tarthatja.

 

Traction+

A Traction+ egy innovatív hajtásvezérlő rendszer, amely jobb hajtást biztosít a járműnek a csúszós felületeken. Ha az egyik hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ az ESC rendszerrel együttműködve átirányítja a nyomatékot a legjobb tapadású kerékre. Így javul a jármű kezelhetősége és iránystabilitása.

Áttekintés

Fiat Professional Doblò Cargo

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új járművét vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta járművét? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszerelség